Noover
 
 
 
 
 
 
 

Over Noover

Als burgers schade veroorzaken aan iets dat van de gemeente is, moeten ze die schade vergoeden en de gemeente zal op haar beurt haar burgers de schade moeten vergoeden die zij lijden als gevolg van een ondeugdelijk ingerichte openbare ruimte.
 
Dat lijkt heel helder, eenvoudig en zwartwit, maar dat is het niet…
 
Een claim moet beoordeeld worden, moet tegen de lokale situatie aan gehouden worden, nuances moeten worden meegewogen, jurisprudentie moet gecheckt worden en polissen moeten worden uitgeplozen. Met andere woorden: elke claim is anders!
 
Los van deze inhoudelijke zaken moeten alle partijen ook nog tijdig, accuraat en persoonlijk geïnformeerd worden over de voortgang.
 
Wij kunnen ons voorstellen dat een gemeente deze complexe en gevoelige materie niet in handen wil leggen van een geautomatiseerde naamloze afdeling van een groot verzekeringsbedrijf; de gemeente wil het veel liever aan een objectieve specialist geven met een persoonlijke benadering, aan een specialist die verstand heeft van wetgeving, jurisprudentie, literatuur en van communicatiestromen, aan een specialist die de problematiek van gemeentes snapt en een afweging kan maken op basis van nuances en interpretatie en niet op basis van rigide regelgeving of kleine lettertjes. Noover is die menselijke specialist met kennis van zaken!
 

Organisatie

 
Noover is onderdeel van de Afinius Groep. Andere bedrijven die onder de Afinius Groep vallen zijn Nodr en Nobra.

square logo nodr klein   Nodr is gespecialiseerd in het verhalen van schades aan objecten in de buitenruimte.

square logo nobra   Nobra is een technisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in beheer en advies openbare verlichting.

De directie van Noover bestaat uit Ralph Groenendaal en Dion Versteeg. Beiden hebben, voordat zij ondernemer werden, gedurende meer dan 10 jaar verschillende functies binnen de verzekeringstak van ING Groep vervuld. Ze zijn gepokt en gemazeld in de verzekeringspraktijk. Noover maakt gebruik van de kennis en kunde die ook wordt ingezet bij Nodr. Zo houden bijvoorbeeld Ellen Brander en Antoine Godschalk (beiden juristen en ruime ervaring in het schaderegelingsvak; Antoine is bovendien registerexpert) zich bezig met complexe dossiers en Susanne Stam is schadebehandelaar met een ruime ervaring op het gebied van Wettelijke Aansprakelijkheid.

 

Noover

 
Noover staat voor Nederlandse Organisatie voor OverheidsVerzekeringen En Risicoadvies.
 

Waarom kiezen voor Noover?

 
Kiezen voor Noover biedt u de volgende voordelen:
  1. Noover hanteert een proactieve houding, waarbij wij de regie nemen in een dossier;
  2. Noover heeft ter zake kundige en deskundige behandelaars en juristen in dienst die op de hoogte zijn van de actuele wetgeving, jurisprudentie en literatuur;
  3. Noover ontwikkelt eigen verzekeringspolissen samen met gerenommeerde verzekeraars;
  4. Noover wikkelt jaarlijks vele claims af, biedt daardoor continuïteit en informeert de relatie over risicomanagement;
  5. Noover verzamelt informatie en beschikt over een eigen expertisedienst die eventueel ook ter plaatse kan gaan;
  6. Noover adviseert de relatie ten aanzien van de (erkenning van) aansprakelijkheid;
  7. Noover biedt toegang tot het online systeem i-noover, waarin de relatie de dossierstatus kan volgen en relevante correspondentie kan raadplegen.
  8. Met haar zusterbedrijven Nodr en Nobra die eveneens werkzaam zijn voor gemeenten, zijn we goed bekend met de werkzaamheden die bij gemeente plaatsvinden.
  9. Noover hanteert een persoonlijke benadering en medewerkers zijn rechtstreeks te benaderen, waardoor elke schadeclaim de aandacht krijgt die deze verdient.
  10. Noover werkt uitsluitend voor gemeenten en provincies en is daarom onafhankelijk en objectief.

 

 
 

 

Over noover.nl

 
 
© Copyright 2013 Noover BV

Deel deze pagina

 

Noover BV

 
Postbus 75387
1070 AJ Amsterdam
 
Bezoekadres:
Overschiestraat 63
1062 XD Amsterdam
 
T 088-0224 100 
 
 
 
 
 
Autoriteit Financiële Markten: 12041782
 
Kifid aansluitnummer: 300.015483
 
Wij gebruiken cookies om het bezoek op onze website te meten. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.      Verberg deze melding